Bullerreducering

Bullerreducering för nyare personbilar och skåpbilar

Bullerreducering

Som den första på marknaden har Tectyl utvecklat en speciell bullerreducering för din bil. Denna behandling är baserad på våra miljövänliga och vattenbaserade produkter.

Ljudnivån inne i bilen kan minskas avsevärt med upp till 3,76 dB. (Ungefär en halvering)

(Dokumenterat från Dansk Teknologisk Institut)

Mycket lämplig för små och medelstora bilar, såväl som skåpbilar.

Ökad komfort

En Tectyl Bullerreducering ökar din komfort och arbetsmiljön i bilen. Det blir lättare att prata i telefon, lyssna på radio eller bara ha en normal konversation i bilen. Buller är tröttsamt och en bullerreducering kommer att vara ett bra alternativ för att uppnå mer lugn och komfort under körning.

Bullerreducering för din bil?

Tectyl Bullerreducering är perfekt för nästan nya bilar och skåpbilar och minskar märkbart buller från däck, motor och väg.

Notera! Eftersom bullerreduceringen är vattenbaserad och utan lösningsmedel kan hela behandlingen endast utföras på nyare bilar, eller bilar som tidigare inte har behandlats med rostskydd. Boka tid för en kontroll på ditt lokala Tectyl Center och hör om möjligheterna för just din bil.

Fördelar med en Tectyl Bullerreducering:

  • Mindre buller och mer lugn i bilen

  • Bättre komfort och körglädje

  • Radio/musik och samtal i bilen blir bättre

  • Optimal användarupplevelse med handsfree-telefon

Besparingar som extra bonus

En Tectyl Bullerreducering kan köpas som en enda produkt - eller som ett tillägg till ditt Tectyl rostskydd, vilket leder till en betydande besparing, eftersom vi redan har bilen demonterad i samband med en behandling av rost.