Kvalitet och garanti

Tectyl - garanterat rätt val!

 • Vi lämnar upp till 30 års garanti

  Tectyl underredesbehandling säkerställer att du:

  • En längre livslängd för bilen.

  • att bilen lättare går igenom besiktningen

  • färre irritationsmoment

  • Mervärde vid försäljning.

  Vi ger garanti på upp till 30 år. Garantin kan omfatta fordon som får den första behandlingen senast 4 år efter bilens 1. registreringsdatum. Garantilängd upp till 30 år från bilens 1. registreringsdatum.

  Du måste se till att din bil kontrolleras vartannat år och följa Tectyl Centrets rekommendation för eventuell behandling. (skåpbilar och bilar med för kommersiellt bruk, dock max 12 år)

  Alltid godkänd utförande

  Tectyl produkter används av flera bilmärken och industrier idag. KIA och HYUNDAI använder bland annat de miljövänliga produkterna och därför rekommenderas att dessa bilar färdigställs med liknande produkter.

  Tectyl kommer åt överallt. Många bilar är idag skyddade med skydd av plast och skyddsplåtar på golv och dörrar, där smuts kan möjliggöra förutsättningar för rostangrepp. Samtidigt beaktas skyddet av elektronik och sensorer som säkerställer din säkerhet.

  Tectyl kompromissar inte - vår behandling kommer åt överallt.

  Din bästa kvalitetgaranti

  Tectyl Centren omfattas av de absolut högsta kraven gällande utförande.

  Vår strikta kontroll är din garanti för kvaliteten på anläggningar, sprututrustning, miljöskydd och utbildning, samt naturligtvis ordnade förhållanden och sist, men inte minst, utförande av arbetet på din bil.